Matlaging utandørs

Med nydelege vårdagar siste tida, så bestemte elevane på 1RM og 2KO at dei fredag skulle lage kjekjøt til middag, i kokegrop som dei har laga til på HVS sitt uteområde.

Livsglede for Eldre torsdag 11.mai

Herøy vgs sine elevar på helse- og oppvekstfag (Vg1 HO) byr inn til samankomst med Livsglede for Eldre, i Herøy Kyrkje torsdag 11.mai, frå klokka 11 - 14.

Open skule ved Herøy vgs

Open skule mars 2017

Herøy vidaregåande skule inviterte onsdag og torsdag denne veka 9.-klassingane i distriktet til open skule.

Prosjekt "Gapahuk" på Heid er fullført

Prosjekt "Gapahuk" på Heid er fullført og avslutta av årets bygg- og anleggselevar.

Hugs søknadsfristen 1.mars!

Frist for å søke skuleplass og lærlingplass er 1.mars!

1BA på nyttige ekskursjonar

Dei siste vekene har vi i 1BA, altså byggklassa, vore så heldige at vi har fått reise på fleire bedriftsbesøk. Først ut var Pretre AS.

- Får gjere det vi har lært

Torsdag i førre veke laga HO-elevane ved Herøy vgs heimelaga lapskaus og fleire kaker til foreldre, besteforeldre, oldeforeldre og andre slektningar. – Det er viktig for oss å kunne gjere praktisk det vi har lært på skulen, fortalde tre av elevane til oss.

Spis ungdommen grønsaker?

Kokke-elevar på HVS inviterte ei gruppe frå HO og ei gruppe frå TIP til gratis onsdagslunsj på skulen.

Noko av bakgrunnen for dette er at kokke-elevane ønskjer å finne ut litt meir om ungdom flest spis grønsaker, dersom dei får servert det i lag med heimelaga mat.

- Kartet stemte bra med terrenget

Elevane på Vg2 maritime fag har i løpet av hausten og vinteren fått arbeidserfaring til sjøs. Hausthalvåret er tida for utplassering og matroselevane ved Herøy vgs er storleg fornøgde med sine veker til havs.

Nissefest, julegraut og juleferie

Dagane i veke 51 handlar mykje om juleførebuing og juleavslutning, med mellom anna Vg2 barn- og ungdom sin nissefest, samt julegraut til alle elevar.