Ole-Martin steig 21 meter til vers

Ole-Martin Moltumyr steig 21 meter til vers, då han fredag hadde sin praksis i samband med liftkurset ved Herøy vgs.

Fekk besøk av lærling

Fredag 8. september fekk elevar og lærar Bodvar Skrede i 2MA2 besøk av ein tidlegare elev, Thomas Husøy.

FrP fekk 51.4% av stemmene

FrP er største parti blant HVS sine elevar, med oppslutnad på 51.4%.

Foreldremøte

Herøy vidaregåande skule inviterer til foreldremøte onsdag 6. september 2017!

Sjå i kalenderen på framsida!

Skuledebatt og valtorg

Heile 10 politiske parti tok del i skuledebatten og på valtorget ved Herøy Kulturhus torsdag 24. august.

Skuleåret har starta

Rektor Gullik Kjellstadli har nettopp ønska alle elevar velkomne til skuleåret 2017 & 2018.

Nytt skuleår

Vi ynskjer alle elevar velkomne til nytt skuleår! Første skuledag er mandag 21. august kl. 0900.  Vel møtt!

1BA på tur

Tirsdag den 06.06.2017 for 1BA på tur. Vi køyrte inn på Nordfjordeid og såg på vikingskipet som dei held på å bygge. Vikingskipet er også kjent som Myklebustskipet.

Prisa våren og sommaren med festmåltid

- Vi håper maten fell i smak. Om vi har lukkast, det er det de sjølve som avgjer når de får maten servert, sa hovmeister Niklas Werner. Og elevane på Vg2 kokk- og servitør lukkast stort med eit imponerande spekter av aperitiff, forrettar, hovudrettar og dessertar, der dei prisa våren og sommaren med festmat.

Matlaging utandørs

Med nydelege vårdagar siste tida, så bestemte elevane på 1RM og 2KO at dei fredag skulle lage kjekjøt til middag, i kokegrop som dei har laga til på HVS sitt uteområde.